Službeni internet portal Varaždinska županija

Tvrtka Elmag d.o.o. iz Ludbrega donirala jednoslojne maskice za učenike i učitelje s Ludbreškog područja

OBJAVLJENO 06.09.2020.

Pred nama je početak školske godine koji je i ove godine veliki izazov  za učenike ali i za nastavnike, učitelje te sve zaposlenike osnovnih i srednjih škola diljem Republike Hrvatske. Varaždinska županija osigurala je potreban broj maska za sve učenike i zaposlenike osnovnih i srednjih škola čiji je osnivač, a ovim putem zahvaljujemo tvrtki Elmag d.o.o. iz Ludbrega koja je dodatno donirala 2200 jednoslojnih maski za škole na području Ludbreškog područja.

Maskice su tako donirane osnovnoj školi Ludbreg, osnovnoj školi Martijanec, osnovnoj školi Sveti Đurđ, osnovnoj školi Veliki Bukovec i srednjoj školi Ludbreg. Donaciju je uručio prokurist tvrtke Elmag d.o.o. Krešimir Horvat koji je ujedno i vijećnik Županijske skupštine Varaždinske županije (Reformisti). 

- U ovim zahtjevnim vremenima koja su iza nas ali i pred nama, želja nam je da pomognemo učenicima i nastavnicima Ludbreškog kraja da što lakše prebrode ovu situaciju. Svim učenicima, učiteljima, nastavnicima i svim zaposlenima u školskom sustavu želimo puno uspjeha u nadolazećoj školskoj godini - rekao je županijski vijećnik i prokurist tvrtke Elmag d.o.o. Krešimir Horvat. 

NAJČITANIJE NOVOSTI